Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm

De Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm

Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm: Een pannenset van hoge kwaliteit

Antiaanbaklaag voor gezonder koken

Met de Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een pannenset van hoge kwaliteit in huis, dankzij de Ceraforce keramische antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat ingrediënten niet aan de bodem van de pan blijven plakken, waardoor je weinig olie of boter nodig hebt bij het bereiden van je gerechten. Hierdoor bak je gezonder en maak je de pannen gemakkelijk schoon.

Stevige grip op inductieplaat

De pannen uit deze set hebben een speciale Radiant-bodem, waardoor ze een stevige grip hebben op de kookpitten of inductieplaat. Dit zorgt ervoor dat de pannen stabiel blijven staan tijdens het koken en voorkomt dat ze gaan schuiven. Zo kun je veilig en zonder zorgen koken.

Ergonomische gelaste handgreep

De Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset is voorzien van een ergonomische gelaste handgreep. Deze handgreep zorgt ervoor dat je de koekenpan veilig kunt verplaatsen, bijvoorbeeld naar de tafel. De handgreep ligt comfortabel in de hand en biedt een goede grip tijdens het gebruik.

Lange levensduur

Om de levensduur van de pannen te verlengen, wordt aangeraden om ze met de hand af te wassen. Hierdoor blijven de pannen in optimale conditie en kun je er langer van genieten. Het schoonmaken van de pannen is echter geen tijdrovende klus, dankzij de antiaanbaklaag.

Geschikt voor verschillende kookplaten

De Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pannen op vrijwel alle gangbare kookplaten gebruiken. Let op: de pannen zijn niet geschikt voor gebruik in de oven.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Demeyere Alu Industry 3 Ceraforce Koekenpannenset wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pannen van goede kwaliteit zijn, maar mogelijk niet de allerhoogste duurzaamheid hebben. Desondanks bieden de pannen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.