Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm

De GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm is te koop bij

Review
GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm

Review: GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm

Milieubewust pannenkoeken bakken

Met de GreenPan Torino Pannenkoekenpan 25 cm bak je milieubewust pannenkoeken, dankzij de PFAS vrije baklaag. Hierdoor heeft de pan geen schadelijke chemische stoffen. De keramische baklaag is sterker dan een pan met een standaard antiaanbaklaag. Hierdoor slijt hij minder snel en is de pan krasbestendig. Handig, zo gaat de pan langer mee.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De pan gebruik je op alle warmtebronnen, waaronder op inductie. Dit maakt de GreenPan Torino Pannenkoekenpan veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten kookplaten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of de pan wel op jouw kookplaat past.

Gemakkelijk omdraaien van pannenkoeken

Je draait de pannenkoek tijdens het bakken gemakkelijk om dankzij de speciale gietranden. Dit zorgt ervoor dat de pannenkoek niet uit de pan valt en je hem eenvoudig kunt omdraaien. Dit maakt het bakken van pannenkoeken een stuk makkelijker en minder stressvol.

Eenvoudig schoon te maken

Na gebruik reinig je de pan eenvoudig in de vaatwasmachine of was je hem met de hand af. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan. Je kunt zelf kiezen welke methode het beste bij jou past.

Aluminium basis en basisklasse bouwkwaliteit

De pan heeft een aluminium basis, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Hierdoor worden je pannenkoeken gelijkmatig gebakken. De GreenPan Torino Pannenkoekenpan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de pan degelijk en betrouwbaar is.