Inductiekookplaat-info.nl

Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart

De Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart is te koop bij

Review
Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart

Review: Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart

Duurzaam en geschikt voor alle warmtebronnen

De Kela Calido Braadpan 24 cm Zwart is een uitstekende keuze voor het sudderen van malse stukken vlees voor 3 tot 4 personen. Deze braadpan is gemaakt van gietijzer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit betekent dat je de pan ook in de oven kunt zetten om je vlees nog even na te garen. De veelzijdigheid van deze pan is zeker een pluspunt.

Gelijkmatige warmtegeleiding en langdurige warmte

Een ander voordeel van de Kela Calido Braadpan is dat hij de warmte gelijkmatig over de bodem geleidt. Dit zorgt ervoor dat je ingrediënten gelijkmatig gaar worden en voorkomt hotspots. Bovendien blijven je gerechten extra lang warm dankzij de geëmailleerde binnenlaag. Dit is vooral handig wanneer je je gerecht direct vanuit de pan wilt serveren, omdat het zijn warmte behoudt. Je kunt er dus op vertrouwen dat je gerechten op de juiste temperatuur blijven totdat ze geserveerd worden.

Gemakkelijk schoon te maken

Na gebruik van de Kela Calido Braadpan kun je hem eenvoudig schoonmaken. Spoel de pan af met warm water en gebruik een zacht sponsje om eventuele voedselresten te verwijderen. Helaas is deze pan niet vaatwasmachinebestendig, dus je zult hem met de hand moeten afwassen. Dit kan een klein nadeel zijn voor mensen die graag hun pannen in de vaatwasser willen kunnen reinigen.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Deze braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit betekent dat je de pan kunt gebruiken op welke kookplaat je ook hebt. Bovendien is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de Kela Calido Braadpan een veelzijdige keuze voor elke keuken.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van de Kela Calido Braadpan wordt beschouwd als basisklasse. Hoewel de pan duurzaam is vanwege het gebruik van gietijzer, zijn er mogelijk pannen op de markt met een hogere bouwkwaliteit. Dit betekent echter niet dat de pan van slechte kwaliteit is. Het is nog steeds een solide keuze voor dagelijks gebruik in de keuken.