Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm

Review: Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm

Introductie

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm is een losse pan die speciaal ontworpen is voor gebruik op inductiekookplaten. Met zijn extra titanium baklaag biedt deze pan vele voordelen ten opzichte van andere Tefal koekenpannen. In deze review zullen we de verschillende eigenschappen en kenmerken van deze pan bespreken.

Titanium baklaag voor gezonder bakken

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm is voorzien van een extra titanium baklaag, die tot 3 keer sterker is dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal koekenpannen. Deze baklaag zorgt ervoor dat je met weinig boter kunt bakken, waardoor je gezonder kunt koken. Bovendien voorkomt de titanium baklaag krassen op de pan, waardoor deze langer meegaat.

Tefal Thermo-Signal voor de juiste temperatuur

Met de Tefal Thermo-Signal technologie weet je precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Dit is handig, omdat je zo niet meer je hand boven de pan hoeft te houden om te controleren of deze warm genoeg is. Dit zorgt voor een efficiëntere en veiligere kookervaring.

Onderhoud en duurzaamheid

Om de levensduur van de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm te verlengen, wordt aanbevolen om deze met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de baklaag in optimale conditie en kun je langer genieten van deze pan. Het handvat van de pan is gemaakt van kunststof, wat zorgt voor een koude greep tijdens het koken.

Geschiktheid voor verschillende kookplaten en ovens

Deze koekenpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm een veelzijdige keuze voor elke keuken.

Bouwkwaliteit en specificaties

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 24 cm behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan heeft een aluminium basis en een kunststof handvat. De baklaag bestaat uit PTFE en PTFE met titanium. Helaas is deze pan niet PFAS-vrij, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn. Gelukkig is de pan wel vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.