Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

De Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm - Review

Een veelzijdige pan voor inductie

De Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is een braadpan en hapjespan in één. Deze pan is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met zijn losse deksel is deze pan ideaal voor het stoven van gerechten. Daarnaast is de pan ook geschikt voor het bakken van ingrediënten dankzij de hoogte en antiaanbaklaag. Met deze pan kun je heerlijke stoofvleesgerechten maken door het vlees eerst aan te bakken en vervolgens te laten sudderen met de deksel op de pan.

Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen

De Tefal Trattoria Hapjespan is gemaakt van aluminium, waardoor hij erg licht is. Dit maakt het gemakkelijk om de pan van de warmtebron naar de tafel te verplaatsen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het tillen van een zware pan vol met heerlijk eten. Met deze pan kun je genieten van het gemak van het serveren van gerechten rechtstreeks vanuit de pan.

Veelzijdigheid in de keuken

Naast het bereiden van vleesgerechten, kun je met deze hapjespan ook eenpansgerechten maken zoals risotto of paella. De pan biedt voldoende ruimte en warmteverdeling om deze gerechten gelijkmatig te bereiden. Met de Tefal Trattoria Hapjespan kun je creatief zijn in de keuken en verschillende gerechten uitproberen.

Gemakkelijk schoon te maken

Na gebruik is het reinigen van de pan eenvoudig. Je kunt de pan gemakkelijk met de hand schoonmaken. Het materiaal van de pan en de antiaanbaklaag zorgen ervoor dat voedselresten niet aan de pan blijven kleven. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De Tefal Trattoria Hapjespan is niet alleen geschikt voor inductiekookplaten, maar ook voor keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethoden.

Bouwkwaliteit

De Tefal Trattoria Hapjespan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Hoewel de pan van aluminium is gemaakt en licht van gewicht is, kan de duurzaamheid op de lange termijn iets minder zijn in vergelijking met pannen van hogere kwaliteit. Desondanks biedt deze pan een goede prijs-kwaliteitverhouding.