Inductiekookplaat-info.nl

BK Balans Wokpan 30 cm Grijs

Bekijk de goedkoopste BK Balans Wokpan 30 cm Grijs

De BK Balans Wokpan 30 cm Grijs is te koop bij

Review
BK Balans Wokpan 30 cm Grijs

Review: BK Balans Wokpan 30 cm Grijs

Gezonde wokmaaltijden in een handomdraai

De BK Balans Wokpan 30 cm Grijs is de perfecte pan voor het bereiden van gezonde wokmaaltijden. Met deze wokpan kun je verse groenten samen met biefstukreepjes snel en gemakkelijk wokken. Dankzij de keramische baklaag warmt de pan snel op en kun je korter en heter bakken tot wel 400 graden Celsius. Hierdoor staat er binnen no-time een heerlijke wokmaaltijd op tafel.

Krasbestendig en duurzaam

De BK Balans Wokpan is niet alleen ideaal voor het bereiden van wokgerechten, maar ook nog eens krasbestendig en duurzaam. Dankzij de keramische afwerking slijt de pan minder snel en blijft hij er als nieuw uitzien, zelfs na intensief gebruik. Daarnaast is de pan voorzien van een keramische antiaanbaklaag, waardoor je gerechten niet aan de pan blijven plakken en je minder olie of vet nodig hebt tijdens het koken.

Koelblijvende handgreep

Een ander handig kenmerk van de BK Balans Wokpan is de kunststof handgreep. Deze blijft koel tijdens het wokken, waardoor je je handen niet zult branden. Dit zorgt voor extra veiligheid en comfort tijdens het koken.

Makkelijk schoon te maken

Na het koken wil je natuurlijk niet te lang bezig zijn met het schoonmaken van de pan. Gelukkig is de BK Balans Wokpan eenvoudig schoon te maken. Je kunt de pan het beste afwassen onder de kraan met een beetje afwasmiddel. Hierdoor blijft de pan in optimale conditie en kun je er nog jarenlang van genieten.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De BK Balans Wokpan is geschikt voor verschillende warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Hierdoor kun je de pan voor allerlei gerechten gebruiken en ben je niet beperkt tot alleen wokgerechten.

Bouwkwaliteit

De BK Balans Wokpan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan degelijk is gemaakt en lang mee zal gaan, maar niet de allerhoogste kwaliteit heeft. Voor de prijs van de pan is de bouwkwaliteit echter meer dan voldoende.