Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Proline 7 Koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Proline 7 Koekenpan 20 cm

De Demeyere Proline 7 Koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
Demeyere Proline 7 Koekenpan 20 cm

Demeyere Proline 7 Koekenpan 20 cm - Bakgemak gegarandeerd

Introductie

De Demeyere Proline 7 Koekenpan 20 cm is een losse pan die ideaal is voor het bereiden van een klein stukje vlees of wat aardappels voor 1 tot 2 personen. Met zijn 7-laagse bodem zorgt deze pan voor een zeer goede en gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je ook de zijkanten van je gerecht krokant kunt bakken. Daarnaast is deze pan energiezuinig, omdat je de temperatuur kunt terugschakelen zonder dat de pan afkoelt. Met de Demeyere Proline 7 Koekenpan 20 cm geniet je van heerlijk mals én krokant gebakken gerechten.

Bakgemak en energiezuinig

De Demeyere Proline 7 Koekenpan 20 cm staat garant voor bakgemak. Dankzij de 7-laagse bodem wordt de warmte gelijkmatig verdeeld door de hele pan, waardoor je gerechten perfect worden gebakken. Zelfs de zijkanten van je vlees worden krokant, wat zorgt voor een heerlijke smaakbeleving. Bovendien is deze pan energiezuinig, omdat je de temperatuur kunt terugschakelen zonder dat de pan afkoelt. Hierdoor bespaar je energie tijdens het koken.

Krokant bakken zonder antiaanbaklaag

De Demeyere Proline 7 Koekenpan 20 cm heeft geen antiaanbaklaag, waardoor je vlees lekker krokant wordt gebakken. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een mals én krokant biefstukje. Daarnaast maakt het ontbreken van een antiaanbaklaag de pan ook duurzaam, omdat deze niet kan slijten. Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen met een afwasborstel en wat sop.

Specificaties

De Demeyere Proline 7 Koekenpan 20 cm is gemaakt van hoogwaardig RVS. Zowel de pan basis, het handvat als de baklaag zijn gemaakt van RVS. De pan heeft geen antiaanbaklaag en is PFAS-vrij. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig en geschikt voor gebruik op inductie-, keramische, elektrische en gasfornuizen. Ook kun je de pan gebruiken in de oven. De bouwkwaliteit van deze pan is topklasse.