Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm is te koop bij

Review
Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm

Review: Le Creuset Les Forgees Hapjespan 28 cm

Traditioneel smeedwerk gecombineerd met moderne technieken

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan is een losse pan van 28 cm die speciaal ontworpen is voor inductie koken. Deze pan combineert traditioneel smeedwerk met moderne technieken, waardoor je kunt genieten van de voordelen van beide. De pan is gemaakt van gesmeed aluminium, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie.

Voedselveiligheid gegarandeerd

Zowel de binnen- als buitenkant van de pan is geannoniseerd, wat de voedselveiligheid garandeert. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen die in contact kunnen komen met je voedsel. Daarnaast heeft de pan een sterke antiaanbaklaag die zelfs zijn functie behoudt als er in gekrast is. Dit zorgt ervoor dat je gerechten gemakkelijk kunt bereiden zonder dat ze aan de pan blijven plakken.

Voldoet aan strengste voedsel- en productvoorschriften

Als je bezorgd bent over schadelijke stoffen in traditionele antiaanbaklagen, dan is deze Le Creuset hapjespan de juiste keuze voor jou. Deze pan voldoet namelijk aan de strengste voedsel- en productvoorschriften, waardoor je onbezorgd kunt genieten van je maaltijden.

Optimale warmteverdeling voor gelijkmatig bakken

De dikke bodem van de pan zorgt voor een optimale verdeling van de warmte, waardoor je gerechten snel en gelijkmatig kunt bakken. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld vlees wilt dichtschroeien of groenten wilt roerbakken. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en zal niet kromtrekken.

Geschikt voor diverse kookplaten en oven

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan is geschikt voor verschillende warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om diverse gerechten te bereiden.

Duurzame en robuuste hapjespan

Deze Le Creuset hapjespan is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een bouwkwaliteit in de middenklasse. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van een robuuste hapjespan die geschikt is voor de meest uiteenlopende gerechten. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.