Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm - Review

Introductie

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 24 cm is een losse pan die speciaal is ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met deze pan kun je gemakkelijk 2 malse stukken zalm bakken. De pan maakt deel uit van de Natural Chef lijn en heeft een sterke keramische baklaag. Hierdoor kun je minder olie of vet gebruiken en toch een krokante bite behouden. Daarnaast is de pan gemaakt van 100% gerecycled aluminium, waardoor je indirect bijdraagt aan een beter milieu. In deze review zullen we de verschillende aspecten van deze pan bespreken.

Design en gebruiksgemak

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan heeft een aantrekkelijk design met een rode stip in het midden van de pan, genaamd de Tefal Thermo-Signal. Deze stip kleurt rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Dit is handig, omdat je zo precies weet wanneer je je vlees in de pan kunt leggen. Daarnaast is de pan licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar de eettafel. Het handvat is gemaakt van kunststof en blijft koel tijdens het koken, waardoor je je handen niet zult verbranden.

Keramische antiaanbaklaag

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan is voorzien van een keramische antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat je minder olie of vet hoeft te gebruiken tijdens het bakken, waardoor je gerechten gezonder worden. Daarnaast zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je eten niet aan de pan blijft plakken en dat je de pan gemakkelijk kunt schoonmaken. De pan is vaatwasmachinebestendig, maar het wordt aangeraden om hem met de hand af te wassen voor een langere levensduur.

Geschiktheid voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan is geschikt voor gebruik op alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethoden. Of je nu wilt bakken, braden of stoven, deze pan kan het allemaal aan.