Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 20-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 20-delig

De Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 20-delig is te koop bij

Review
Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 20-delig

Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 20-delig Review

Volledige pannenset voor diverse gerechten

Met de Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset 20-delig haal je een volledige pannenset in huis. Deze set is ideaal voor mensen die op kamers gaan of een nieuwe pannenset nodig hebben. De set bestaat uit 4 koekenpannen, 4 steelpannen met deksels, 1 hapjespan, 3 glazen deksels, 4 keukenhulpjes en 2 afneembare handgrepen. Hiermee kun je diverse gerechten bereiden en heb je voor elke kookbehoefte de juiste pan.

Handige afneembare handgrepen

De Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset is voorzien van afneembare handgrepen. Dit maakt het mogelijk om de pannen ook als ovenschaal te gebruiken. Je kunt de handgrepen gemakkelijk van de pan losklikken en de pan in de oven plaatsen. Dit is erg handig als je gerechten wilt afbakken of gratineren.

Tefal Thermo Signal voor optimale temperatuurcontrole

Een handige functie van deze pannenset is de Tefal Thermo Signal. Deze stip kleurt effen rood wanneer de pannen op temperatuur zijn. Hierdoor kun je in één oogopslag zien of de pan warm genoeg is om te beginnen met koken. Dit voorkomt dat je gerechten verbranden of dat je te lang moet wachten tot de pan op temperatuur is.

Sterke titanium antiaanbaklaag

De pannen in de Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset zijn voorzien van een titanium antiaanbaklaag. Deze laag is tot 6 keer sterker dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor slijten de pannen minder snel en gaan ze langer mee. Bovendien zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je gerechten niet aanbakken, waardoor je gemakkelijk kunt koken en schoonmaken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Tefal Ingenio Daily Chef On Pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor iedere keuken. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt in de keuken.