Inductiekookplaat-info.nl

WMF Profi Koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Profi Koekenpan 20 cm

De WMF Profi Koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
WMF Profi Koekenpan 20 cm

Review: WMF Profi Koekenpan 20 cm

Een krokant laagje met de WMF Profi Koekenpan

De WMF Profi Koekenpan 20 cm is een losse pan die perfect is voor gebruik op inductie. Met deze pan kun je een stukje vlees en vis bakken met een heerlijk krokant laagje, dankzij de roestvrijstalen baklaag. De pan heeft een TransTherm bodem die de hitte gelijkmatig verspreidt en langer vasthoudt, waardoor er minder energie nodig is om de pan warm te houden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Een handgreep die koel blijft

De WMF Profi Koekenpan is voorzien van een handgreep die koel blijft tijdens het koken. Hierdoor kun je de pan gemakkelijk optillen en verplaatsen zonder je handen te verbranden. Dit is vooral handig als je de pan van het fornuis naar de tafel wilt brengen. Daarnaast heeft de pan een speciaal ontworpen rand, waardoor je jus eenvoudig over je stukje vlees kunt schenken. Zo wordt het serveren van je gerecht een stuk makkelijker.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De WMF Profi Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. Dit betekent dat je de pan kunt gebruiken op elk type kookplaat en zelfs in de oven. Hierdoor kun je de pan voor verschillende gerechten en bereidingswijzen gebruiken. Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasser zetten, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Topklasse bouwkwaliteit

De WMF Profi Koekenpan heeft een basis van roestvrij staal en een handvat van hetzelfde materiaal. Dit zorgt voor een stevige en duurzame pan die lang meegaat. De pan heeft geen antiaanbaklaag, maar een keramische baklaag. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke stoffen, want de pan is PFAS-vrij. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen.