Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 4-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 4-delig

De Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 4-delig is te koop bij

Review
Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 4-delig

Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 4-delig - Een complete steelpannenset voor iedere warmtebron

Veelzijdig gebruik

Met de Tefal Ingenio Unlimited Pannenset 4-delig haal je een complete steelpannenset in huis. Deze pannenset is geschikt voor gebruik op iedere warmtebron, inclusief de oven. Dit betekent dat je de pannen kunt gebruiken op gasfornuizen, elektrische kookplaten, keramische kookplaten en in de oven. De afneembare handgreep maakt het mogelijk om de pannen ook als ovenschaal te gebruiken. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld een appeltaart wilt bakken.

Sterke antiaanbaklaag

De Tefal Ingenio Unlimited Pannenset is voorzien van een titanium coating, waardoor de antiaanbaklaag tot 6 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal-pannen. Hierdoor heb je minder olie of boter nodig tijdens het koken en is de laag krasbestendig. Dit zorgt voor gezonder koken en een langere levensduur van de pannen.

Lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen

De pannen zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze licht van gewicht zijn. Dit maakt het gemakkelijk om de pannen te hanteren tijdens het koken. Na gebruik kun je de handgreep eenvoudig losklikken en de pannen stapelen. Dit bespaart ruimte in je keukenkastjes en zorgt ervoor dat de pannenset gemakkelijk op te bergen is.