Inductiekookplaat-info.nl

ETNA KIF672DS

Bekijk de goedkoopste ETNA KIF672DS

De ETNA KIF672DS is te koop bij

Review
ETNA KIF672DS

ETNA KIF672DS Review

De ETNA KIF672DS is een inductieplaat die flexibiliteit en functionaliteit combineert, wat jou als gebruiker veel gemak biedt. Het onderscheidende kenmerk van deze kookplaat is het vermogen om de kookzones naar eigen wens in te delen. Of je nu een grote grillpan hebt of verschillende kleinere pannen, deze kookplaat past zich aan jouw behoeften aan. Daarnaast zijn er handige functies zoals de boostfunctie en de warmhoudfunctie die je kookervaring verder verrijken. Laten we de details eens nader bekijken.

Type en plaatsing: inbouw kookplaat met flexibiliteit

De ETNA KIF672DS is een inbouw inductiekookplaat. Wat deze kookplaat uniek maakt, is de mogelijkheid om de kookzones aan beide kanten te koppelen. Hierdoor kan je gemakkelijk schakelen tussen 4 kleine en 2 grote kookzones. Dit biedt veel flexibiliteit, vooral als je verschillende maten pannen gebruikt tijdens het koken.

Aansluitingen: veelzijdig en gebruiksvriendelijk

Wat betreft de elektrische aansluitingen, werkt de ETNA KIF672DS op 2 fasen met een Perilex stekker. De locatie van de elektrische aansluiting is aan de rechtsachterzijde, wat een gemakkelijke toegang mogelijk maakt. De kookplaat is geschikt voor zowel Perilex (5-polig) als Schuko-/Gardy met aarding (2-polig) stekkers.

Kookzones: diversiteit en controle

De kookplaat is uitgerust met 4 kookzones, wat voldoende ruimte biedt voor verschillende pannen. Met 10 verschillende kookstanden heb je altijd de juiste instelling voor je gerecht. Een opvallende functie is de flexibele kookzone, waardoor je grotere pannen of zelfs grillplaten kunt gebruiken zonder beperkingen.

Veiligheidsfuncties: gericht op bescherming en gemoedsrust

Veiligheid is een belangrijke overweging bij het kiezen van een kookplaat. De ETNA KIF672DS scoort hier goed met functies zoals veiligheidsuitschakeling, kinderbeveiliging, restwarmte-indicatie en oververhittingsbeveiliging. Hoewel hij niet automatisch uitschakelt bij overkoken, bieden de andere functies voldoende bescherming tijdens het koken.

Bereidingskwaliteit: topklasse kookervaring

De bereidingskwaliteit van deze inductieplaat is gecategoriseerd als topklasse. Dit betekent dat je kunt rekenen op een uitstekende kookervaring, of je nu een professionele kok bent of gewoon een liefhebber van thuis koken.

Panherkenning: automatische aanpassing aan de pan

Met de panherkenning en pangrootteherkenning functies kan de kookplaat zich automatisch aanpassen aan de grootte en vorm van de pan. Dit zorgt voor een efficiënte warmteverdeling en helpt energie te besparen.

Gebruiksgemak: doordachte functies voor een betere kookervaring

De ETNA KIF672DS is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Naast de al genoemde flexibele kookzones en panherkenning, beschikt het apparaat over een boostfunctie voor snel koken, een braadzone voor perfect braden, een warmhoudfunctie en een duidelijk display met timer. Hoewel er geen braadsensor aanwezig is, maken de andere functies het koken gemakkelijk en plezierig.

Bedieningsmogelijkheden: intuïtief en handig

De bediening van de kookplaat gebeurt via tiptoetsen, wat een moderne en gestroomlijnde look geeft. Daarnaast is er een 'Alles uit'-knop voor extra gemak en veiligheid, en een aan/uit-indicator om je te laten weten wanneer het apparaat in gebruik is.