Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Proline 7 Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Proline 7 Koekenpan 24 cm

De Demeyere Proline 7 Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Demeyere Proline 7 Koekenpan 24 cm

Demeyere Proline 7 Koekenpan 24 cm - Bakgemak gegarandeerd

Perfecte warmteverdeling

De Demeyere Proline 7 Koekenpan 24 cm is een ideale pan voor inductie. Met deze pan kun je gemakkelijk 3 grote biefstukken of gebakken aardappels voor 3 tot 4 personen bereiden. De bodem van de pan bestaat uit 7 lagen die doorlopen tot aan de rand. Dit zorgt voor een zeer goede en gelijkmatige warmteverdeling door de hele pan. Hierdoor kun je ook de zijkanten van een stukje vlees krokant bakken en bespaar je energie. Je kunt namelijk de temperatuur verlagen wanneer de pan eenmaal op temperatuur is, zonder dat de pan afkoelt.

Krokant vlees zonder antiaanbaklaag

Deze pan heeft geen antiaanbaklaag, waardoor je vlees lekker krokant wordt. Dit is ideaal voor een heerlijk mals én krokant biefstukje. Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen met een afwasborstel en wat sop.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De Demeyere Proline 7 Koekenpan 24 cm is gemaakt van hoogwaardig RVS. Zowel de pan basis, het handvat als de baklaag zijn gemaakt van RVS. Dit zorgt voor een duurzame en stevige pan die lang meegaat. Bovendien is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen in de pan zijn verwerkt.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pan is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Hierdoor kun je de pan veelzijdig gebruiken en verschillende gerechten bereiden.

Vaatwasmachinebestendig

De Demeyere Proline 7 Koekenpan 24 cm is vaatwasmachinebestendig. Dit maakt het schoonmaken van de pan nog gemakkelijker en bespaart je tijd en moeite.

Geen afgietsysteem of literaanduiding

Deze pan heeft geen afgietsysteem of literaanduiding. Dit kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn, maar het doet niets af aan de kwaliteit en prestaties van de pan.