Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm

De Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm

Review: Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm

Sterke en kwalitatieve pannenset

Met de Tefal Intensity Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een sterke en kwalitatieve pannenset in huis. De pannen zijn voorzien van een keramische baklaag, waardoor ze langer meegaan en bestand zijn tegen een stootje. Dit zorgt ervoor dat je lang plezier zult hebben van deze pannenset.

Geschikt voor verschillende gerechten

De set bestaat uit een pan van 24 centimeter en een pan van 28 centimeter. Met de pan van 24 centimeter kun je hamburgers bakken voor 3 personen, terwijl je met de pan van 28 centimeter stukken vlees kunt grillen voor 4 personen. Hierdoor is de pannenset geschikt voor verschillende gerechten en gezelschappen.

Handige Thermo Spot

De Tefal Intensity Koekenpannenset is voorzien van de handige Thermo Spot. Deze kleurt rood wanneer de pan de ideale temperatuur heeft bereikt. Dit is erg handig, omdat je zo precies weet wanneer je de ingrediënten in de pan kunt leggen. Hierdoor worden je gerechten altijd perfect bereid.

Onderhoud en gebruiksgemak

Voor een langere levensduur van de pannen wordt aangeraden om ze na het bakken met de hand af te wassen. Gelukkig zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, dus als je een keer minder tijd hebt, kun je ze ook in de vaatwasser reinigen. Daarnaast hebben de pannen een koude greep, waardoor je je handen niet zult branden tijdens het koken.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Intensity Koekenpannenset is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pannenset erg veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Intensity Koekenpannenset is middenklasse. Dit betekent dat de pannen van goede kwaliteit zijn, maar niet de hoogste kwaliteit in hun prijsklasse. Desondanks zullen ze lang meegaan en kun je er veel plezier van hebben in de keuken.