Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

De Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm is te koop bij

Review
Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Review: Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Thermo-Signal technologie voor optimale warmte

De Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm is voorzien van de innovatieve Thermo-Signal technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je precies weet wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt om in te bakken. Dit is erg handig, omdat je zo nooit meer hoeft te gissen of de pan al warm genoeg is. Je kunt direct aan de slag met het bereiden van je favoriete gerechten.

Geschikt voor grote stukken vlees en aardappels

Met een groot formaat van 30 cm is deze koekenpan geschikt voor het bereiden van grote stukken vlees en aardappels. Je kunt hiermee gemakkelijk een maaltijd voor het hele gezin bereiden. De pan biedt voldoende ruimte en zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig kunnen garen.

Gezonder koken dankzij antiaanbaklaag

De Tefal Virtuoso Koekenpan is voorzien van een antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat je minder vet nodig hebt tijdens het bakken. Hierdoor kun je gezonder koken en genieten van vetarme maaltijden. Daarnaast zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je gerechten niet aan de pan blijven plakken, waardoor schoonmaken een stuk eenvoudiger wordt.

Geschikt voor oven en vaatwasmachine

Deze koekenpan is geschikt voor gebruik in de oven. Dit is handig als je een stuk vlees eerst wilt aanbraden en daarna wilt laten garen in de oven. Daarnaast is de pan ook vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem na gebruik eenvoudig kunt reinigen. Wil je echter lang plezier hebben van de pan, dan is het aan te raden om hem met de hand af te wassen.

Sterke en duurzame materialen

De Tefal Virtuoso Koekenpan is gemaakt van hoogwaardig RVS. Zowel de pan basis als het handvat zijn gemaakt van dit sterke materiaal. Daarnaast is de pan voorzien van een PTFE antiaanbaklaag. Helaas is deze pan niet PFAS-vrij, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn.