Inductiekookplaat-info.nl

BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm

Bekijk de goedkoopste BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm

De BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm is te koop bij

Review
BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm

Review: BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm

Genoeg inhoud voor een groot gezin

Met de BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm haal je een soeppan in huis waarmee je 7,5 liter soep maakt. Daarmee heb je genoeg inhoud om soep of stamppot voor een groot gezin te maken.

Handig afgietsysteem

De pan heeft een handig afgietsysteem. Je draait de deksel met een kwartslag waardoor de deksel vergrendeld wordt. De tuiten zorgen uiteindelijk dat je het water makkelijk afgiet.

Energiezuinig en handig

Met de glazen deksel houd je de bereiding goed in de gaten zonder dat je de deksel van de pan hoeft te halen. Hierdoor verliest de pan geen warmte, wat niet alleen handig maar ook energiezuinig is.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik was je de pan af in de vaatwasser. Dit maakt het schoonmaken van de pan erg gemakkelijk en tijdbesparend.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm is topklasse. Het materiaal van de pan basis en handvat is RVS, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze inductiepan is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Geen antiaanbaklaag, maar PFAS-vrij

De pan heeft geen antiaanbaklaag, maar is wel PFAS-vrij. Dit betekent dat je gezond en veilig kunt koken zonder schadelijke stoffen.

Conclusie

De BK Q-Linair Master Glas Soeppan 24 cm is een uitstekende keuze voor het bereiden van grote hoeveelheden soep of stamppot. De pan heeft een handig afgietsysteem en een glazen deksel waarmee je de bereiding goed in de gaten kunt houden. Daarnaast is de pan energiezuinig, makkelijk schoon te maken en heeft het een hoogwaardige bouwkwaliteit. Geschikt voor verschillende kookplaten en oven, en PFAS-vrij. Kortom, een aanrader voor iedereen die graag kookt!