Inductiekookplaat-info.nl

WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart

Bekijk de goedkoopste WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart

De WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart is te koop bij

Review
WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart

Review: WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart

Stomen van verse groenten

Met de WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart kun je eenvoudig verse groenten stomen, dankzij de meegeleverde stoominzet. Dit is een handige toevoeging aan de pannenset.

Duurzaam en krasbestendig

De pannenset is gemaakt van Fusiontec, een materiaal dat bestaat uit 20 verschillende mineralen. Hierdoor zijn de pannen hard en glad, waardoor ze krasbestendig zijn en een lange levensduur hebben.

Goed zicht op het kookproces

De pannenset wordt geleverd met glazen deksels, waardoor je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Dit is handig, omdat je zo geen warmte verliest tijdens het koken.

Veilig verplaatsen naar de eettafel

Dankzij de holle handgrepen die koel blijven, kun je de pan veilig verplaatsen naar de eettafel. Dit is een handige eigenschap van de pannenset.

Gemakkelijk schoon te maken en op te bergen

Na het koken kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen. Daarnaast zijn de pannen gemakkelijk op te stapelen, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen in je keukenkastjes.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De pannenset is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten, gasfornuizen en in de oven. Dit maakt de pannenset veelzijdig in gebruik.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de WMF FusionTec Compact Kookpannenset 3-delig Zwart is van topklasse. Dit zorgt ervoor dat de pannen stevig en duurzaam zijn.