Inductiekookplaat-info.nl

BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue

Bekijk de goedkoopste BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue is te koop bij

Review
BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue

Review: BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue

Geschikt voor groot gezelschap

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue is perfect voor het bereiden van mals stoofvlees of een pittige curry. Met een inhoud van 6,7 liter is deze pan geschikt voor het bereiden van genoeg stoofvlees voor een groot gezelschap. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je niet genoeg eten hebt voor al je gasten.

Duurzaam gietijzer

Deze braadpan is gemaakt van duurzaam gietijzer, wat zorgt voor een zeer goede warmteverspreiding. Hierdoor kun je gerechten zoals hachée of een goed gevulde ratatouille langzaam laten garen. Het gietijzer zorgt er ook voor dat opkomend vocht gelijkmatig over het gerecht wordt verspreid, dankzij de druipringen aan de binnenkant van de deksel. Dit draagt bij aan het ontstaan van rijke smaken in je gerechten.

Ovenbestendig en vaatwasmachinebestendig

Als je wacht op visite, maar je stoofpot is al klaar, kun je de pan gewoon in de oven zetten om het eten warm te houden. Dit is erg handig als je nog andere gerechten aan het bereiden bent en niet wilt dat je stoofpot afkoelt. Na het eten hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de pan, want deze is vaatwasmachinebestendig. Je kunt dus lekker op de bank ploffen en genieten van je maaltijd, zonder je druk te maken over de afwas.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor gebruik in verschillende keukens. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om heerlijke gerechten te bereiden.

Bouwkwaliteit: Middenklasse

De bouwkwaliteit van deze braadpan wordt als middenklasse beschouwd. Hoewel het gietijzer duurzaam is en zorgt voor een goede warmteverspreiding, zijn er pannen op de markt met een hogere bouwkwaliteit. Dit betekent echter niet dat de BK Bourgogne Braadpan van slechte kwaliteit is. Het is een degelijke pan die geschikt is voor dagelijks gebruik.