Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Stainless Steel Sheet wokpan 28cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Stainless Steel Sheet wokpan 28cm

De KitchenAid Stainless Steel Sheet wokpan 28cm is te koop bij

Review
KitchenAid Stainless Steel Sheet wokpan 28cm

Review: KitchenAid Stainless Steel Sheet wokpan 28cm

Gezond en handig in gebruik

De KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm is een ideale pan voor het roerbakken van vleesreepjes en wokgroenten. Wat deze pan zo bijzonder maakt, is de keramische baklaag. Deze zorgt ervoor dat de pan vrij is van schadelijke chemische stoffen. Bovendien hoef je weinig olie of boter te gebruiken, omdat ingrediënten niet vastkleven aan de pan. Dit maakt het roerbakken een stuk gezonder.

Daarnaast heeft de wokpan een hoge rand, waardoor ingrediënten tijdens het roerbakken niet uit de pan vallen. Dit is erg handig, omdat je zo jouw kookplaat vrij houdt van etensresten. Ook is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 160 graden Celsius. Dit maakt de pan veelzijdig in gebruik.

Makkelijk schoon te maken

Een groot voordeel van de KitchenAid Stainless Steel Wokpan is dat hij vaatwasmachinebestendig is. Na het koken kun je de pan dus gewoon in de vaatwasser zetten. Als je liever met de hand afwast, is dat ook mogelijk. De pan is eenvoudig schoon te maken, wat het gebruiksgemak vergroot.

Sterke materialen

De pan heeft een aluminium basis en een stalen handvat. Deze materialen zorgen voor een goede bouwkwaliteit en duurzaamheid. Je kunt er dus op vertrouwen dat de pan lang meegaat.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De KitchenAid Stainless Steel Wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pan geschikt voor vrijwel elke keuken. Ook is de pan geschikt voor gebruik in de oven, wat weer extra mogelijkheden biedt.

Conclusie

De KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm is een gezonde en handige pan voor het roerbakken van vleesreepjes en wokgroenten. De keramische baklaag zorgt ervoor dat je weinig olie of boter hoeft te gebruiken en de pan is vrij van schadelijke chemische stoffen. Daarnaast is de pan makkelijk schoon te maken en geschikt voor verschillende warmtebronnen. De sterke materialen zorgen voor een goede bouwkwaliteit. Kortom, een aanrader voor iedereen die graag gezond en gemakkelijk wil koken!