Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is te koop bij

Review
Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Review: Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Perfect voor stoofgerechten

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is perfect voor het bereiden van stoofgerechten voor 6 personen. Dankzij het gietijzeren materiaal wordt de warmte gelijkmatig over de hele pan verspreid, waardoor je gerechten gelijkmatig gaar worden. Bovendien zorgt de gladde binnenkant ervoor dat ingrediënten niet vastkleven, wat het koken en schoonmaken vergemakkelijkt.

Duurzaam en langdurig gebruik

Deze pan is gemaakt van duurzaam gietijzer, waardoor hij jarenlang meegaat. Het is echter belangrijk om de pan goed te onderhouden om de kwaliteit te behouden. De deksel sluit de pan volledig af, waardoor het kookvocht binnenin blijft en je gerechten sappig en smaakvol blijven.

Gemakkelijk te verplaatsen

Dankzij de grote handgrepen kun je de pan gemakkelijk verplaatsen, zelfs met ovenhandschoenen aan. Dit maakt het eenvoudig om de pan van het fornuis naar de eettafel te brengen, zodat je gerecht direct geserveerd kan worden.

Eenvoudig schoon te maken

Na het eten kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen. Het materiaal is niet vaatwasmachinebestendig, dus het is belangrijk om de pan met de hand te reinigen om de kwaliteit te behouden.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is geschikt voor gebruik op inductie-, keramische, elektrische en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je verschillende kooktechnieken kunt toepassen.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze pan is van topklasse. Het gietijzeren materiaal zorgt voor duurzaamheid en gelijkmatige warmteverdeling, terwijl de afwerking in kersenrood een stijlvolle toevoeging is aan je keuken.