Inductiekookplaat-info.nl

WMF Function 4 Pannenset 5-delig

Bekijk de goedkoopste WMF Function 4 Pannenset 5-delig

De WMF Function 4 Pannenset 5-delig is te koop bij

Review
WMF Function 4 Pannenset 5-delig

Review: WMF Function 4 Pannenset 5-delig

Uitgebreide set pannen

De WMF Function 4 Pannenset 5-delig is een uitgebreide set pannen waarbij je 4 kookpannen en een steelpan ontvangt. Deze set biedt dus voldoende mogelijkheden voor het bereiden van verschillende gerechten.

Stevig en duurzaam

De pannen zijn gemaakt van RVS, wat ze stevig en duurzaam maakt. Het materiaal zorgt ervoor dat de pannen lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik.

Gemakkelijk koken met glazen deksels

De kookpannen worden geleverd met glazen deksels, waardoor je het kookproces gemakkelijk in de gaten kunt houden zonder het deksel van de pan te hoeven halen. Dit is handig omdat je zo de temperatuur en voortgang van het koken kunt controleren.

Goede afsluiting en afgietsysteem

De deksels zijn uitgerust met een siliconen ring, waardoor de pan goed afsluit. Dit zorgt ervoor dat de warmte en smaak behouden blijven tijdens het koken. Daarnaast hebben de deksels afgietgaatjes, waardoor afgieten gemakkelijk is en je geen apart vergiet nodig hebt.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Deze pannenset is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten, gasfornuizen en zelfs in de oven. Dit maakt de set veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Onderhoud en schoonmaak

Na het koken kunnen de pannen in de vaatwasser, maar het wordt aangeraden om ze met de hand af te wassen. Dit zorgt ervoor dat de pannen langer meegaan en hun kwaliteit behouden.

Bouwkwaliteit van topklasse

De bouwkwaliteit van deze pannenset is van topklasse. De pannen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Dit maakt de WMF Function 4 Pannenset 5-delig een goede investering voor in de keuken.