Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

De Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Review: Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Milieubewust koken met de Tefal Renew+ Keramische hapjespan

De Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm is een uitstekende keuze voor milieubewuste koks. Deze pan is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium materiaal, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Antiaanbaklaag voor moeiteloos koken

Deze hapjespan is voorzien van een 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag. Hierdoor blijven ingrediënten niet vastplakken aan de pan, waardoor je minder olie of boter hoeft te gebruiken tijdens het koken. Dit maakt de pan een gezonde keuze voor het bereiden van diverse gerechten.

Handig in gebruik

De Tefal Renew+ Keramische hapjespan wordt geleverd met een glazen deksel, waardoor je het kookproces goed in de gaten kunt houden. De warmte blijft hierdoor binnen de pan, waardoor je gerecht sneller klaar is. Daarnaast is de pan voorzien van de Tefal Thermo-Signal stip, die aangeeft wanneer de pan warm genoeg is. Hierdoor hoef je niet meer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze op temperatuur is.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast kan de pan ook gebruikt worden in de oven tot 250 graden Celsius. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Eenvoudig schoon te maken

Na gebruik kun je de Tefal Renew+ Keramische hapjespan eenvoudig met de hand afwassen. De pan is niet vaatwasmachinebestendig, maar door de antiaanbaklaag is schoonmaken een fluitje van een cent. Daarnaast is de pan voorzien van een koude greep, waardoor je je handen niet brandt tijdens het koken.

Bouwkwaliteit

De Tefal Renew+ Keramische hapjespan heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Het aluminium materiaal zorgt voor een goede warmtegeleiding en de keramische antiaanbaklaag zorgt voor moeiteloos koken. Het RVS handvat voelt stevig aan en biedt een goede grip tijdens het koken.