Inductiekookplaat-info.nl

BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs

Bekijk de goedkoopste BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs

De BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs is te koop bij

Review
BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs

Review: BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs

Een goede pan voor het bakken van pannenkoeken

Als je op zoek bent naar een goede pan om pannenkoeken in te bakken, is de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs een uitstekende keuze. Deze pan is speciaal ontworpen voor het bakken van pannenkoeken en heeft een diameter van 28 cm.

Milieuvriendelijk en voorzien van een keramische baklaag

De pannen uit de Balans serie van BK zijn milieuvriendelijk en voorzien van een keramische baklaag. Deze baklaag zorgt ervoor dat je korter en heter kunt bakken, tot een temperatuur van 400°C. Daarnaast is de pan voorzien van een krasbestendige antiaanbaklaag, waardoor de pan langer meegaat.

Goede warmteverdeling en licht van gewicht

De BK Balans Koekenpan is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmteverdeling. Hierdoor worden je pannenkoeken gelijkmatig gebakken. Daarnaast is de pan ook licht van gewicht, waardoor hij makkelijk te hanteren is.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan eenvoudig schoonmaken. Spoel de pan af met lauw water en een beetje afwasmiddel en hij is weer klaar voor gebruik. Daarnaast is de pan ook vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken nog makkelijker maakt.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De BK Balans Koekenpan is geschikt voor verschillende warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van de BK Balans Koekenpan wordt geclassificeerd als basisklasse. Dit betekent dat de pan van goede kwaliteit is, maar niet de hoogste kwaliteit in zijn categorie.