Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Pannenset Apollo Pannenset 3-delig

Bekijk de goedkoopste Demeyere Pannenset Apollo Pannenset 3-delig

De Demeyere Pannenset Apollo Pannenset 3-delig is te koop bij

Review
Demeyere Pannenset Apollo Pannenset 3-delig

Demeyere Pannenset Apollo Pannenset 3-delig: Een handige set voor een klein huishouden

Optimale warmtegeleiding en -verdeling

De Demeyere Pannenset Apollo Pannenset 3-delig is een handige set voor een klein huishouden. In de 2 kookpannen kook je aardappels en groente en in de sauteuse maak je een lekker sausje. Je gebruikt de sauteuse daarnaast ook voor een eenpansgerecht, zoals risotto. De pannen hebben een 7-laagse bodem die zorgt voor een optimale warmtegeleiding en -verdeling. Bij de sauteuse lopen die 7 lagen zelfs door tot aan de rand. Hierdoor is de zijkant even warm als de bodem en garen eenpansgerechten gelijkmatig en snel.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Je gebruikt de pannen op iedere warmtebron, inclusief inductie en in de oven tot aan 280 °C. Dit maakt de Demeyere Pannenset Apollo Pannenset 3-delig zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes. Of je nu op gas, elektrisch of keramisch kookt, deze pannenset kan het allemaal aan.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik reinig je de pannen eenvoudig met een sopje en een afwasborstel of een zachte spons. Het materiaal van de pan basis en handvatten is RVS, wat ervoor zorgt dat de pannen vaatwasmachinebestendig zijn. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen.

Geschikt voor diverse kookplaten en oven

De Demeyere Pannenset Apollo Pannenset 3-delig is geschikt voor alle gangbare kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast kunnen de pannen ook in de oven gebruikt worden. Met een maximale temperatuur van 280 °C kun je de pannen gebruiken voor verschillende ovengerechten.

Bouwkwaliteit van topklasse

De bouwkwaliteit van de Demeyere Pannenset Apollo Pannenset 3-delig is van topklasse. Het gebruik van hoogwaardig RVS materiaal zorgt voor duurzaamheid en stevigheid van de pannen. Je kunt erop vertrouwen dat deze pannenset lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.