Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Industry 5 Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Industry 5 Koekenpan 24 cm

De Demeyere Industry 5 Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Demeyere Industry 5 Koekenpan 24 cm

Demeyere Industry 5 Koekenpan 24 cm - Perfect voor het bakken van vlees

Optimale warmteverdeling

De Demeyere Industry 5 Koekenpan 24 cm is ideaal voor het bakken van 3 tot 4 stukken vlees. De bodem van de pan is opgebouwd uit 5 lagen die doorlopen tot de rand, zodat de warmteverdeling door de hele pan optimaal is. Dit zorgt ervoor dat je vlees gelijkmatig gaart en niet aanbrandt.

Geen antiaanbaklaag

Deze koekenpan heeft geen antiaanbaklaag, wat hem ideaal maakt voor het aanbakken van een heerlijk malse biefstuk. Met een pan zonder antiaanbaklaag kun je namelijk hogere temperaturen bereiken, waardoor je vlees mooi dichtschroeit en een heerlijk korstje krijgt.

Gelast handvat voor optimale hygiëne

Het handvat van de Demeyere Industry 5 Koekenpan is gelast, waardoor vuil geen kans krijgt zich te nestelen tussen het handvat en de pan. Dit zorgt voor optimale hygiëne en voorkomt dat er bacteriën achterblijven na het schoonmaken van de pan.

Gemakkelijk schoon te maken

De koekenpan is afgewerkt met een oppervlaktebehandeling, waardoor je de pan gemakkelijk schoonmaakt en het roestvrij staal zilverwit blijft. Je kunt de pan gewoon in de vaatwasmachine reinigen. Wil je extra lang van de pan genieten? Was hem dan even met de hand af.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De Demeyere Industry 5 Koekenpan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een topklasse bouwkwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de pan duurzaam is en lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je hem voor verschillende gerechten kunt gebruiken.

PFAS-vrij en vaatwasmachinebestendig

De Demeyere Industry 5 Koekenpan is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen zonder veel moeite te hoeven doen.