Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm

Review: Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm

Groot genoeg voor 2 lekkere biefstukken

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm is groot genoeg om 2 lekkere biefstukken in te bakken. Dit maakt de pan ideaal voor een klein gezin of een romantisch diner voor twee.

Keramische baklaag voor knapperig en krokant bakresultaat

De pan uit de Intensity lijn beschikt over een keramische baklaag. Deze sterke laag zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een knapperig en krokant bakresultaat. Geen zorgen meer over aangebrande etensresten!

Tefal Thermo-Signal voor de ideale baktemperatuur

Met de Tefal Thermo-Signal weet je altijd wanneer je de ingrediënten in de pan legt. Deze handige functie zorgt ervoor dat een stip op de pan rood kleurt wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. Zo bak je altijd op het juiste moment en voorkom je dat je gerecht mislukt.

Extra brede inductiebodem voor snelle en gelijkmatige warmteverspreiding

Gebruik je de pan op inductie? Dan komt de extra brede inductiebodem goed van pas. Deze zorgt ervoor dat de warmte zich sneller en gelijkmatig over de bodem van de pan verspreidt. Hierdoor wordt je gerecht gelijkmatig verwarmd en voorkom je hotspots.

Makkelijk schoon te maken, maar handafwas aanbevolen

Na het bakken wil je natuurlijk niet te lang bezig zijn met het schoonmaken van de pan. Gelukkig is de Tefal Intensity Keramische koekenpan vaatwasmachinebestendig. Echter, om de levensduur van de keramische baklaag te verlengen, wordt het aanbevolen om de pan met de hand af te wassen. Zo voorkom je dat de baklaag snel slijt.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Intensity Keramische koekenpan is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Intensity Keramische koekenpan wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen.