Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Nordica Pannenset 3-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Nordica Pannenset 3-delig

De Tefal Nordica Pannenset 3-delig is te koop bij

Review
Tefal Nordica Pannenset 3-delig

Review: Tefal Nordica Pannenset 3-delig

Een basisuitrusting pannen van hoogwaardig geborsteld rvs

De Tefal Nordica Pannenset 3-delig biedt jou een basisuitrusting pannen aan, gemaakt van hoogwaardig geborsteld rvs met platte deksels. Deze Scandinavische pannenserie bestaat uit een steelpan met een diameter van 16 centimeter en 2 kookpannen van 20 en 24 centimeter.

Innovatief design met handige grepen aan de zijkant van de deksel

Het innovatieve design van deze pannenset is opvallend. In plaats van een knop aan de bovenkant van de deksel, vind je 2 grepen aan de zijkant van de deksel. Dit zorgt voor een gemakkelijke en veilige manier om kookvocht af te gieten tijdens het koken. Daarnaast neemt de platte deksel weinig ruimte in beslag en geeft het je veel controle tijdens het koken.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven

Deze pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor elke keuken. Daarnaast kunnen de pannen ook in de oven geplaatst worden tot aan 210 graden Celsius, waardoor je meer mogelijkheden hebt bij het bereiden van gerechten.

Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid

De pan basis en handvatten zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur van de pannen. Helaas is er geen informatie beschikbaar over het materiaal van de baklaag en of deze PFAS-vrij is.

Vaatwasmachinebestendig en geschikt voor verschillende kookplaten

Deze pannenset is vaatwasmachinebestendig, waardoor je ze gemakkelijk kunt reinigen na gebruik. Daarnaast zijn de pannen geschikt voor verschillende kookplaten, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor elke keuken.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van deze pannenset wordt beschreven als basisklasse. Dit betekent dat de pannen voldoen aan de basisvereisten, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit bieden in vergelijking met andere pannensets op de markt.