Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Resource Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Resource Wokpan 28 cm

De Tefal Resource Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Resource Wokpan 28 cm

Review: Tefal Resource Wokpan 28 cm

Milieuvriendelijke pan gemaakt van gerecycled aluminium

De Tefal Resource Wokpan 28 cm is een milieuvriendelijke pan, omdat deze gemaakt is van 100 procent gerecycled aluminium. Dit is een groot pluspunt voor mensen die graag duurzame producten willen gebruiken in hun keuken.

Geschikt voor roerbakken voor 4 personen

Deze wokpan is ideaal voor het roerbakken van vlees, vis of groenten voor 4 personen. Met een diameter van 28 cm biedt de pan voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden voor het hele gezin of voor een groep vrienden.

Krasbestendige titanium coating

De Tefal Resource Wokpan is voorzien van een krasbestendige titanium coating. Dit zorgt ervoor dat de pan lang meegaat en dat je zelfs een metalen keukenhulp kunt gebruiken zonder de coating te beschadigen. Dit is een handige eigenschap, omdat je zo meer vrijheid hebt in het gebruik van keukengerei.

Thermo-Signal stip voor de juiste baktemperatuur

De bodem van de pan heeft een Thermo-Signal stip die effen rood kleurt wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Dit is een handige functie, omdat je zo precies weet wanneer je het eten in de pan kunt doen. Dit voorkomt dat het eten aanbrandt of niet goed gaar wordt.

Handige schenkrand voor gemakkelijk afgieten

De Tefal Resource Wokpan heeft een handige schenkrand, waardoor je vocht gemakkelijk kunt afgieten. Dit is vooral handig bij het bereiden van gerechten waarbij je overtollig vocht wilt verwijderen, zoals bij het roerbakken van groenten of het bakken van vlees.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven

Deze wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit betekent dat je de pan kunt gebruiken op verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven tot 175 graden Celsius.

Basisklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Resource Wokpan wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen op de markt. Desondanks is de pan geschikt voor dagelijks gebruik en zal deze naar verwachting lang meegaan.