Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm

De GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm is te koop bij

Review
GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm

Review: GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm

Gezonder koken met de GreenPan Venice Pro Hapjespan

De GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm is een uitstekende keuze voor gezonder koken. Dankzij de Thermolon Infinity Pro antiaanbaklaag blijven ingrediënten niet kleven aan de pan. Deze sterke keramische baklaag is PFAS-vrij en heeft een glad bakoppervlak. Hierdoor kun je tijdens het koken weinig olie of boter gebruiken, wat resulteert in gezondere maaltijden. Bovendien is de pan gemakkelijk schoon te maken na gebruik.

Veelzijdig in gebruik

De hapjespan heeft een hoge rand, waardoor je er gerechten zoals shakshuka of jambalaya voor 4 personen in kunt bereiden. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven tot 220 graden Celsius. Dit maakt de GreenPan Venice Pro Hapjespan zeer veelzijdig in gebruik. Of je nu op gas, elektrisch of keramisch kookt, deze pan kan het allemaal aan.

Duurzaam en krasbestendig

De pan is gemaakt van gehard aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Je kunt de pan dus intensief gebruiken zonder dat deze snel beschadigt. Het handvat van de pan is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het koken.

Onderhoud en gebruiksgemak

Na gebruik dien je de GreenPan Venice Pro Hapjespan met de hand af te wassen. Dit verlengt de levensduur van de pan en zorgt ervoor dat de antiaanbaklaag in optimale conditie blijft. Gelukkig is de pan gemakkelijk schoon te maken, dus dit is geen groot probleem. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, mocht je toch liever de vaatwasser willen gebruiken.

Bouwkwaliteit en specificaties

De GreenPan Venice Pro Hapjespan 28 cm valt in de middenklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan heeft een aluminium basis, een keramische antiaanbaklaag en een RVS handvat. De pan is PFAS-vrij en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. Helaas zijn er geen specificaties bekend over een afgietsysteem of literaanduiding.