Inductiekookplaat-info.nl

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart is te koop bij

Review
Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

Review: Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

Een pronkstuk in huis

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart haal je een pronkstuk in huis. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is perfect voor het aanbraden, bakken, stoven en karameliseren van ingrediënten. Het gietijzer zorgt voor een geleidelijke en gelijkmatige warmteverdeling, en houdt deze warmte ook goed vast. Dit maakt de pan energiezuinig, omdat je het vuur laag kunt zetten zodra de pan warm is. Zo suddert je gerecht langzaam gaar terwijl je energie bespaart.

Continu besprenkeld

De platte, zware deksel van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan is voorzien van nopjes aan de binnenzijde. Dit druppelsysteem zorgt er samen met het condensatieproces voor dat de inhoud van de pan continu besprenkeld wordt. Hierdoor suddert het gerecht gelijkmatig gaar, terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan ijsblokjes op de deksel tijdens het sudderen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan is van topklasse. De pan is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, wat zorgt voor duurzaamheid en een gelijkmatige warmteverdeling. Zowel de pan als het handvat zijn gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een stevige en robuuste constructie. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken een eenvoudige klus is.