Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

Review: GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm

Een compacte pan voor een klein huishouden

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 20 cm is een handige pan voor mensen die koken voor een klein huishouden. Met deze pan kun je bijvoorbeeld 2 eieren bakken of een stukje kipfilet bereiden. De pan is compact van formaat en neemt daardoor weinig ruimte in beslag in de keuken.

Lichtgewicht en snel op temperatuur

Deze pan is gemaakt van aluminium, waardoor hij licht van gewicht is. Dit maakt het gemakkelijk om de pan te hanteren tijdens het koken. Daarnaast is de pan snel op temperatuur, waardoor je snel aan de slag kunt met het bereiden van je gerechten.

Duurzame en PFAS-vrije keramische baklaag

De GreenPan Torino Keramische koekenpan is voorzien van een PFAS-vrije keramische baklaag. Deze baklaag is duurzaam en gemaakt zonder schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken, wat resulteert in gezondere gerechten. Bovendien zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je eten niet aan de pan blijft plakken.

Geschikt voor alle warmtebronnen en vaatwasmachinebestendig

Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen, waardoor je geen omkijken hebt naar de afwas.

Basisklasse bouwkwaliteit

De GreenPan Torino Keramische koekenpan heeft een basisklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen. Desondanks is de pan geschikt voor dagelijks gebruik en zal hij lang meegaan bij normaal gebruik.