Inductiekookplaat-info.nl

BK Excellent Pannenset 4-delig

Bekijk de goedkoopste BK Excellent Pannenset 4-delig

De BK Excellent Pannenset 4-delig is te koop bij

Review
BK Excellent Pannenset 4-delig

Review: BK Excellent Pannenset 4-delig

Eyecatchers op tafel of op het fornuis

Het ronde ontwerp van de BK Excellent Pannenset 4-delig maakt ze tot eyecatchers op tafel of op het fornuis. De pannen hebben niet alleen een bolle buitenkant, maar ook de binnenkant van de pan heeft afgeronde zijden. Dit maakt zowel het omroeren van gerechten als het reinigen van de pannen gemakkelijker.

Stootvast glazen deksel

De pannen zijn voorzien van een deksel van stootvast glas. Dit zorgt ervoor dat je het kookproces in de gaten kunt houden zonder het deksel op te tillen. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar bespaart ook energie.

4-delige set

Deze 4-delige set bestaat uit 3 kookpannen en een steelpan. Hiermee heb je een goede basisuitrusting in handen.

Materiaal en bouwkwaliteit

De pan basis en handvatten zijn gemaakt van RVS. Dit zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De bouwkwaliteit van deze pannenset is van basisklasse.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Excellent Pannenset 4-delig is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven.

Vaatwasmachinebestendig

Deze pannenset is vaatwasmachinebestendig, waardoor je ze gemakkelijk kunt reinigen na gebruik.

Geen koude greep en afgietsysteem

De pannen hebben geen koude greep, dus het is belangrijk om ovenwanten te gebruiken bij het hanteren van de hete pannen. Daarnaast hebben de pannen ook geen afgietsysteem, wat het afgieten van vloeistoffen iets lastiger kan maken.

Geen literaanduiding en PFAS-vrij

De pannen hebben geen literaanduiding, dus het is handig om een maatbeker te gebruiken bij het afmeten van vloeistoffen. Daarnaast is de baklaag van de pannen niet gespecificeerd, maar ze zijn wel PFAS-vrij.