Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

De Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm - Review

Introductie

De Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is een uitstekende keuze voor mensen die graag vlees en groenten roerbakken zonder veel olie of boter te gebruiken. Deze pan heeft een extra sterke baklaag, waardoor krassen worden voorkomen en de levensduur van de pan wordt verlengd. In deze review zullen we de verschillende kenmerken en eigenschappen van deze inductiepan bespreken.

Extra sterke baklaag

De Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is voorzien van een baklaag die tot 3 keer sterker is dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal wokpannen. Dit zorgt ervoor dat de pan minder snel slijt en dat krassen worden voorkomen. Hierdoor kun je de pan langdurig gebruiken zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Tefal Thermo-Signal stip

Een handige functie van deze wokpan is de speciale Tefal Thermo-Signal stip. Deze stip kleurt rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Hierdoor weet je precies wanneer je de ingrediënten in de pan kunt leggen, zonder dat je je hand boven de pan hoeft te houden. Dit maakt het koken een stuk gemakkelijker en voorkomt dat je gerechten verbranden.

Handmatig afwassen

Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aangeraden om de Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de kwaliteit van de pan behouden en voorkom je dat de baklaag beschadigd raakt. Het handvat van de pan is gemaakt van kunststof, wat zorgt voor een koude greep tijdens het koken.

Geschikt voor verschillende kookplaten

Deze wokpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm een veelzijdige pan die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze wokpan wordt geclassificeerd als basisklasse. Dit betekent dat de pan van goede kwaliteit is, maar niet de hoogste kwaliteit heeft. Desondanks is de pan duurzaam en gaat deze lang mee bij juist gebruik en onderhoud.