Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan 26 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan 26 cm Zwart

De Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan 26 cm Zwart is te koop bij

Review
Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan 26 cm Zwart

Review: Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan 26 cm Zwart

Grillen met gemak

Met de Le Creuset Vierkante Skillet Grillpan 26 cm Zwart kun je eenvoudig een aantal zalmmoten en groene asperges grillen. De pan is gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een goed grillresultaat. De hoge wanden en gebogen randen van de pan zorgen ervoor dat je zonder veel spatten groenten en vis kunt grillen.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze grillpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dankzij de vlakke onderkant kun je de pan ook eenvoudig in de oven zetten om je gerecht warm te houden. Dit maakt de pan veelzijdig en handig in gebruik.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan het beste met de hand reinigen. Hierdoor gaat de pan langer mee en heb je er extra lang plezier van. De pan is niet vaatwasmachinebestendig, maar door het gebruik van gietijzer is de pan wel gemakkelijk schoon te maken.

Sterke bouwkwaliteit

De Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan heeft een sterke bouwkwaliteit. Zowel de pan basis als het handvat zijn gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. De pan is voorzien van een standaard antiaanbaklaag, wat het koken en schoonmaken vergemakkelijkt.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Deze grillpan is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan geschikt voor vrijwel elke keuken en maakt het een veelzijdige keuze.

Geschikt voor ovengebruik

De Le Creuset Skillet Vierkante Grillpan is ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit is handig als je je gerecht warm wilt houden of als je een gerecht wilt afmaken in de oven. De pan kan temperaturen in de oven aan en behoudt zijn kwaliteit.