Inductiekookplaat-info.nl

BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig

Bekijk de goedkoopste BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig

De BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig is te koop bij

Review
BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig

Review: BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig

Handig afgietsysteem

De BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig is een handige set pannen die speciaal ontworpen is voor gebruik op inductiekookplaten. Wat deze pannen uniek maakt, is het afgietsysteem. Met een simpele kwartslag draai aan de deksel zet je deze vast, zodat hij niet van de pan valt bij het afgieten. Dit maakt het afgieten van vloeistoffen snel en eenvoudig, zonder dat je een vergiet nodig hebt. Een handige functie die het koken een stuk gemakkelijker maakt.

Glasheldere deksels

De pannen zijn voorzien van glazen deksels, waardoor je het kookproces nauwlettend in de gaten kunt houden zonder dat je warmte uit de pan verliest. Dit is vooral handig bij gerechten waarbij timing belangrijk is, zoals het koken van pasta of het bereiden van sauzen. Met de glazen deksels kun je precies zien wanneer het water kookt of wanneer de saus de juiste dikte heeft bereikt.

Makkelijk afmeten en reinigen

De pannen zijn voorzien van een handige maataanduiding, waardoor je vloeistoffen direct in de pan kunt afmeten. Dit bespaart tijd en voorkomt dat je extra maatbekers of kopjes nodig hebt. Na het koken kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen. Bovendien zijn de pannen stapelbaar, waardoor je ruimte bespaart in je keukenkastje.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig is geschikt voor gebruik op verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Dit maakt de pannen veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je ze kunt gebruiken voor het bereiden van ovengerechten.