Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Resto 3 Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Resto 3 Koekenpannenset 24 + 28 cm

De Demeyere Resto 3 Koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
Demeyere Resto 3 Koekenpannenset 24 + 28 cm

Demeyere Resto 3 Koekenpannenset 24 + 28 cm

Pannen voor inductie

De Demeyere Resto 3 Koekenpannenset is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Dit betekent dat je deze pannen probleemloos kunt gebruiken op je inductiekookplaat zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadiging of inefficiënte verwarming.

Losse pan

Deze set bestaat uit twee losse pannen, een pan van 24 cm en een pan van 28 cm. Dit betekent dat je kunt kiezen welke pan je wilt gebruiken, afhankelijk van je behoeften en de hoeveelheid voedsel die je wilt bereiden.

Materiaal en bouwkwaliteit

De pan heeft een basis van roestvrij staal, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en -verspreiding. Het handvat is ook gemaakt van roestvrij staal, waardoor het stevig en duurzaam is. De pan heeft geen antiaanbaklaag, maar dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke PFAS-stoffen. De bouwkwaliteit van deze pannen is van topklasse, wat betekent dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik.

Vaatwasmachinebestendig

Een groot voordeel van deze pannen is dat ze vaatwasmachinebestendig zijn. Dit betekent dat je ze na gebruik eenvoudig in de vaatwasser kunt plaatsen en ze weer schoon en klaar voor gebruik zijn. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pannen zijn niet alleen geschikt voor inductiekookplaten, maar ook voor keramische, elektrische en gasfornuizen. Dit betekent dat je deze pannen kunt gebruiken, ongeacht het type kookplaat dat je hebt. Bovendien zijn deze pannen ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je ze kunt gebruiken voor het bereiden van gerechten die zowel op het fornuis als in de oven moeten worden gekookt.