Inductiekookplaat-info.nl

ETNA KIS670ZT

Bekijk de goedkoopste ETNA KIS670ZT

De ETNA KIS670ZT is te koop bij

Review
ETNA KIS670ZT

ETNA KIS670ZT Review

De ETNA KIS670ZT is een inductiekookplaat die zowel functioneel als efficiënt is. Het grote voordeel is dat hij werkt op een normaal 2-polig stopcontact, waardoor er geen 5-polig stopcontact vereist is. Dit kan voor velen een groot pluspunt zijn, vooral in huishoudens zonder 5-polige stopcontacten. De boostfunctie, automatische panherkenning en warmhoudfunctie zijn slechts enkele van de vele functies die deze kookplaat te bieden heeft.

Type inductieplaat: Inbouw kookplaten inductie

De ETNA KIS670ZT is een inbouw inductiekookplaat. Dit betekent dat het naadloos in je aanrechtblad past voor een strakke en moderne uitstraling. De inbouwdesign helpt ook om de keuken netjes en gestroomlijnd te houden, waarbij alles zijn eigen specifieke plek heeft.

Aansluitingen: 1 fase met normale stekker

Deze inductiekookplaat kan aangesloten worden op een standaard 2-polig stopcontact en heeft geen 5-polig stopcontact nodig. Dit maakt de installatie veel eenvoudiger en meer toegankelijk. De elektrische aansluiting bevindt zich rechtsachter op de kookplaat, en hij is geschikt voor een Schuko-/Gardy stekker met aarding.

Kookzones: Vier zones met tien kookstanden

De ETNA KIS670ZT beschikt over vier kookzones, wat hem geschikt maakt voor de meeste huishoudens. Met tien verschillende kookstanden biedt het veel flexibiliteit in het bereiden van diverse gerechten. Hoewel het geen flexibele kookzone heeft, biedt het toch voldoende ruimte en opties voor diverse kookbehoeften.

Veiligheidsfuncties: Uitgebreide beveiligingsfuncties

Veiligheid is essentieel bij het koken, en de ETNA KIS670ZT stelt niet teleur. De kookplaat is voorzien van een veiligheidsuitschakeling, kinderbeveiliging en oververhittingsbeveiliging. Hoewel er geen automatische uitschakeling is bij overkoken, biedt de restwarmte-indicator extra veiligheid door aan te geven welke zones nog warm zijn na het koken.

Bereidingskwaliteit: Middenklasse kookervaring

De bereidingskwaliteit van de ETNA KIS670ZT wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat het een solide prestatie levert die geschikt is voor dagelijks koken en de meeste culinaire behoeften.

Panherkenning: Automatische herkenning en grootte

Deze inductiekookplaat beschikt over een automatische panherkenning, wat betekent dat hij alleen inschakelt als er een geschikte pan op de kookzone wordt geplaatst. Bovendien herkent het de grootte van de pan, wat energie-efficiëntie bevordert en zorgt voor gelijkmatig koken.

Gebruiksgemak: Veelzijdige functies voor dagelijks gebruik

De ETNA KIS670ZT is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Functies zoals de boostfunctie versnellen het kookproces wanneer je haast hebt. De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat je maaltijden op de perfecte temperatuur blijven zonder aan te branden. Ook heeft het een display en timer, wat handig is voor nauwkeurig koken.

Bedieningsmogelijkheden: Tiptoetsen en handige knoppen

De bediening van de kookplaat gaat via tiptoetsen, wat een moderne touch geeft en makkelijk schoon te maken is. Met de "Alles uit"-knop kun je in één keer alle zones uitschakelen, en de aan/uit-indicator zorgt voor duidelijkheid tijdens het gebruik.