Inductiekookplaat-info.nl

BK Conical+ Soeppan 24 cm

Bekijk de goedkoopste BK Conical+ Soeppan 24 cm

De BK Conical+ Soeppan 24 cm is te koop bij

Review
BK Conical+ Soeppan 24 cm

Review: BK Conical+ Soeppan 24 cm

Stijlvol en duurzaam ontwerp

De BK Conical+ Soeppan 24 cm is het paradepaardje van BK en heeft al een positie veroverd als trendy stijlicoon in vele keukens. Het conisch naar boven uitlopende ontwerp met een geborsteld roestvrijstalen look blijft populair. Het 18/10 rvs materiaal is bijzonder hoogwaardig en duurzaam, waardoor je lang plezier zult hebben van deze pan.

Handig in gebruik

De BK Conical+ Soeppan is voorzien van stevige, vuurvaste grepen die zorgen voor een goede grip tijdens het koken. Daarnaast zijn de pannen gemakkelijk stapelbaar, waardoor je ruimte kunt besparen in je keukenkastjes. Ook is de pan voorzien van een handige maatverdeling aan de binnenkant, zodat je nauwkeurig kunt afmeten hoeveel soep je maakt.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De BK Conical+ Soeppan is geschikt voor gebruik op elke warmtebron, inclusief inductie. Daarnaast kun je de pan ook gebruiken in de oven, tot aan iedere temperatuur. De goede warmteopname en -verdeling zorgen keer op keer voor geslaagde bereidingen.

Hoogwaardige materialen

De pan heeft een RVS basis en handvat, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Daarnaast is de pan voorzien van een PFAS-vrije baklaag, waardoor je gezond kunt koken zonder schadelijke stoffen. Ook is de pan vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Conical+ Soeppan is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kun je de pan ook veilig gebruiken in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor iedere keuken.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Conical+ Soeppan wordt als middenklasse beschouwd. Hoewel de pan van hoogwaardige materialen is gemaakt, zijn er pannen op de markt met een nog betere bouwkwaliteit. Desalniettemin is de pan stevig en duurzaam genoeg voor dagelijks gebruik in de keuken.