Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Industry 5 Koekenpan 32 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Industry 5 Koekenpan 32 cm

De Demeyere Industry 5 Koekenpan 32 cm is te koop bij

Review
Demeyere Industry 5 Koekenpan 32 cm

Demeyere Industry 5 Koekenpan 32 cm - Perfect voor het bakken van grote stukken vlees

Optimale warmteverdeling

De Demeyere Industry 5 Koekenpan 32 cm is ideaal voor het bakken van 4 of meer grote stukken vlees. De bodem van de pan is opgebouwd uit 5 lagen die doorlopen tot de rand, zodat de warmteverdeling door de hele pan optimaal is. Dit zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig gaar worden en voorkomt hotspots.

Geschikt voor het aanbakken van vlees

Deze koekenpan heeft geen antiaanbaklaag, waardoor hij perfect is voor het aanbakken van een heerlijk malse biefstuk. De pan kan hoge temperaturen aan en zorgt voor een mooie bruine korst op je vlees. Daarnaast kun je de pan ook gebruiken voor het bakken van andere gerechten, zoals groenten of vis.

Gelaste handvatten voor hygiëne

De handvatten van de Demeyere Industry 5 Koekenpan zijn gelast, waardoor vuil geen kans krijgt om zich te nestelen tussen de handvatten en de pan. Dit zorgt voor een hygiënische kookervaring en maakt het schoonmaken van de pan een stuk eenvoudiger.

Gemakkelijk schoon te maken

De koekenpan is afgewerkt met een oppervlaktebehandeling, waardoor je de pan gemakkelijk schoonmaakt en het roestvrij staal zilverwit blijft. Je kunt de pan gewoon in de vaatwasmachine reinigen. Wil je extra lang van de pan genieten? Dan is het aan te raden om hem even met de hand af te wassen.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De Demeyere Industry 5 Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook ovenbestendig, waardoor je hem kunt gebruiken voor het bereiden van gerechten die nog even de oven in moeten.

Topklasse bouwkwaliteit

De Demeyere Industry 5 Koekenpan staat bekend om zijn topklasse bouwkwaliteit. De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is duurzaam en stevig. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze pan lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.