Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm

De KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm

Review: KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm

Eenvoudig lekkere eenpansgerechten

Met de KitchenAid Stainless Steel Hapjespan met deksel 28 cm maak je eenvoudig lekkere eenpansgerechten. De pan heeft een diameter van 28 centimeter en is daarmee geschikt voor gerechten waar je met 3 personen van eet.

Anti-aanbaklaag

De pan is uitgerust met anti-aanbaklaag waardoor ingrediënten niet aan de bodem plakken. Dit zorgt ervoor dat je gerechten gemakkelijk kunt bereiden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vastgeplakte etensresten.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Je kunt de pan gebruiken op elke warmtebron, inclusief inductie. Dit maakt het een veelzijdige pan die je kunt gebruiken op verschillende soorten kookplaten.

Ovenbestendig

Als je het gerecht in de oven wilt laten garen, dan is dat mogelijk met deze pan. De pan kan temperaturen tot 160 graden Celsius aan, waardoor je verschillende gerechten kunt bereiden in de oven.

Inclusief deksel

De pan wordt geleverd met een deksel, waardoor er minder warmte verloren gaat tijdens het koken. Dit zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig kunnen garen en dat de smaken goed behouden blijven.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser plaatsen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan. Let er wel op dat de pan geschikt is voor de vaatwasser.

Materialen en specificaties

De pan heeft een RVS basis en handvat, en een PTFE baklaag. De baklaag is een standaard antiaanbaklaag. Helaas is de pan niet PFAS-vrij. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. De bouwkwaliteit van de pan is basisklasse.