Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Virtuoso Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Virtuoso Koekenpannenset 24 + 28 cm

De Tefal Virtuoso Koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Virtuoso Koekenpannenset 24 + 28 cm

Tefal Virtuoso Koekenpannenset 24 + 28 cm - Duurzame pannenset voor inductie

Hoogwaardig roestvrijstaal

Met de Tefal Virtuoso Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een duurzame pannenset in huis. De pannen zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Dit zorgt voor een goede warmtegeleiding en maakt de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je de juiste gaarheid van je vlees kunt bereiken.

Roestvrijstalen baklaag

Dankzij de roestvrijstalen baklaag van de koekenpannen kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien. Hierdoor behoud je de malse smaak en textuur van het vlees. De pannen zijn PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken.

Veilige grip

De Tefal Virtuoso Koekenpannenset is voorzien van een stabiele grip. De handgreep zit namelijk direct aan de pan vastgelast, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Daarnaast zorgt de koude greep ervoor dat je de pan kunt vastpakken zonder je handen te verbranden.

Lange levensduur

Om de levensduur van de pannen te verlengen, is het aan te raden om ze met de hand af te wassen. Hierdoor blijven de pannen in optimale conditie en kun je er langer van genieten. Gelukkig zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, mocht je toch liever de vaatwasser gebruiken.

Bouwkwaliteit

De Tefal Virtuoso Koekenpannenset heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pannen stevig en duurzaam zijn, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit hebben in vergelijking met andere pannensets.