Inductiekookplaat-info.nl

BK Conical Cool Glas Pannenset 4-delig

Bekijk de goedkoopste BK Conical Cool Glas Pannenset 4-delig

De BK Conical Cool Glas Pannenset 4-delig is te koop bij

Review
BK Conical Cool Glas Pannenset 4-delig

Review: BK Conical Cool Glas Pannenset 4-delig

Stapelbaar en ruimtebesparend

De BK Conical+ Pannenset 4-delig is een handige set die gemakkelijk op te stapelen is, waardoor je ruimte bespaart in je keukenkastje. Dit is vooral handig als je een kleine keuken hebt en niet veel opbergruimte hebt voor pannen. Met deze set hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Complete startuitrusting

Deze pannenset bestaat uit een steelpan van 16 cm en 3 kookpannen van 16, 18 en 20 centimeter. Hiermee haal je een complete startuitrusting in huis. Je kunt gemakkelijk pasta, groenten en een saus tegelijkertijd bereiden. Dit is ideaal als je een maaltijd wilt maken waarbij je verschillende gerechten tegelijkertijd wilt koken.

Stevige en vuurvaste grepen

De pannen zijn voorzien van stevige, vuurvaste grepen. Dit zorgt ervoor dat je de pannen veilig kunt vasthouden tijdens het koken, zonder je handen te verbranden. De grepen zijn gemaakt van kunststof en RVS, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

Handige maatverdeling

De pannen zijn voorzien van een handige maatverdeling aan de binnenkant. Hierdoor kun je precies zien hoeveel water er in de pannen zit, wat handig is bij het koken van bijvoorbeeld rijst of pasta. Je hoeft geen aparte maatbeker te gebruiken, omdat je de maatverdeling op de pannen kunt aflezen.

Vaatwasmachinebestendig

Na het koken hoef je niet met de hand af te wassen, want de pannen zijn vaatwasmachinebestendig. Je kunt ze dus gewoon in de vaatwasser zetten en ze worden weer schoon. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pannenset is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit betekent dat je de pannen kunt gebruiken op verschillende soorten kookplaten, afhankelijk van wat je in je keuken hebt. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven.