Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Duetto+ Pannenset 4-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Duetto+ Pannenset 4-delig

De Tefal Duetto+ Pannenset 4-delig is te koop bij

Review
Tefal Duetto+ Pannenset 4-delig

Tefal Duetto+ Pannenset 4-delig: Een complete kookpannenset voor inductie

Overzicht

Met de Tefal Duetto+ Pannenset 4-delig haal je een complete kookpannenset in huis. De set bestaat uit één steelpan en 3 kookpannen van 16, 20 en 24 centimeter. Deze pannenset is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten.

Afgietsysteem en literaanduiding

Een handige functie van deze pannenset is het afgietsysteem. Dankzij de grote gaten in de deksel kun je gemakkelijk vloeistoffen afgieten, zoals pasta of rijst. Hierdoor heb je geen aparte vergiet meer nodig. Daarnaast zijn de pannen voorzien van een handige literaanduiding, waardoor je direct de juiste hoeveelheid vloeistoffen kunt afmeten. Dit bespaart tijd en voorkomt dat je een aparte maatbeker nodig hebt.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Tefal Duetto+ Pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kunnen de pannen ook in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 250 graden Celsius. Dit is handig als je je bereiding langer warm wilt houden of als je gerechten wilt afbakken in de oven.

Vaatwasmachinebestendig en duurzaam

Na het koken kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen. Daarnaast zijn de pannen gemaakt van hoogwaardig RVS, wat zorgt voor een goede bouwkwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor kun je langdurig genieten van deze pannenset.

Conclusie

De Tefal Duetto+ Pannenset 4-delig is een complete kookpannenset die perfect geschikt is voor inductiekookplaten. Met het handige afgietsysteem en de literaanduiding in de pannen wordt koken een stuk gemakkelijker. Daarnaast is de pannenset geschikt voor alle warmtebronnen en kan deze zelfs in de oven worden gebruikt. De vaatwasmachinebestendigheid en duurzaamheid van de pannen maken het plaatje compleet. Kortom, een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en kwalitatieve pannenset.