Inductiekookplaat-info.nl

WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

De WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Review: WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm

Een pan voor het bakken van grote stukken vlees

De WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm is een uitstekende keuze voor het bakken van grote stukken vlees. Met zijn ruime diameter biedt deze pan voldoende ruimte om een sappige biefstuk perfect te bereiden.

Rapid Heat Control Technologie voor snelle warmteoverdracht

Wat deze pan echt onderscheidt, is de Rapid Heat Control Technologie. Deze technologie zorgt voor een snelle warmteoverdracht, waardoor de pan snel opwarmt en weer snel afkoelt. Hierdoor kun je jouw vlees snel krokant bakken, zonder dat het verbrandt.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Of je nu een gasfornuis, inductiekookplaat, keramische kookplaat of elektrische kookplaat hebt, deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen. Zodra je de pan op het vuur zet, is de platte bodem direct opgewarmd. De pan verdeelt de warmte geleidelijk over het hele oppervlak, waardoor je vlees gelijkmatig wordt gebakken.

Krasbestendige antiaanbaklaag

De pan is voorzien van een krasbestendige antiaanbaklaag, waardoor je gerechten niet aan de pan blijven plakken. Bovendien is de baklaag eenvoudig schoon te maken, waardoor je na het bakken geen uren in de keuken hoeft door te brengen met schrobben.

Solide bouwkwaliteit

De WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Het materiaal van de pan basis is aluminium, het handvat is gemaakt van RVS en de baklaag is keramisch. Hoewel de pan niet vaatwasmachinebestendig is, is hij wel geschikt voor gebruik in de oven.

Conclusie

Al met al is de WMF Steak Profi Koekenpan 28 cm een uitstekende keuze voor het bakken van grote stukken vlees. Met zijn snelle warmteoverdracht, geschiktheid voor alle warmtebronnen en krasbestendige antiaanbaklaag biedt deze pan alles wat je nodig hebt voor het bereiden van een heerlijke maaltijd.