Inductiekookplaat-info.nl

BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig

Bekijk de goedkoopste BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig

De BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig is te koop bij

Review
BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig

Review: BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig

Handig afgietsysteem

De BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig is een handige set pannen voor inductie. Wat deze pannenset echt onderscheidt, is het afgietsysteem. Met een simpele kwartslag draai aan de deksel zet je deze vast, zodat hij niet van de pan valt bij het afgieten. Dit is erg handig, want zo heb je geen vergiet meer nodig. Het afgieten van vloeistoffen gaat snel en eenvoudig met deze pannenset.

Geschikt voor grote hoeveelheden

Deze pannenset bevat een soeppan, waarmee je voor meer dan 10 personen tegelijk soep kunt maken. Dit is ideaal voor feestjes of grote gezinnen. Met de BK Q-linair Master Glas Pannenset hoef je je geen zorgen te maken over het bereiden van grote hoeveelheden voedsel.

Glazen deksels voor nauwlettend kookproces

De pannen in deze set zijn voorzien van glazen deksels. Dit maakt het mogelijk om het kookproces nauwlettend in de gaten te houden, zonder dat je warmte uit de pan verliest. Je kunt dus gemakkelijk controleren of je gerecht al gaar is, zonder de deksel op te tillen. Dit is een handige functie die het koken een stuk gemakkelijker maakt.

Makkelijk schoon te maken

Na het koken kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Daarnaast zijn de pannen stapelbaar, waardoor je ruimte bespaart in je keukenkastje. Dit is vooral handig als je een kleine keuken hebt.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Q-linair Master Glas Pannenset is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Topklasse bouwkwaliteit

Deze pannenset heeft een topklasse bouwkwaliteit. De pan basis en handvatten zijn gemaakt van RVS, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Helaas is er geen informatie beschikbaar over het materiaal en type baklaag. Wel is de pannenset PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt in de baklaag.