Inductiekookplaat-info.nl

ETNA KIF890ZT

Bekijk de goedkoopste ETNA KIF890ZT

De ETNA KIF890ZT is te koop bij

Review
ETNA KIF890ZT

ETNA KIF890ZT Review

De ETNA KIF890ZT is een inductiekookplaat die uitblinkt in zijn breedte en veelzijdigheid. Deze 90 centimeter brede kookplaat is uitgerust met 5 kookzones, elk met 10 kookstanden. Een unieke eigenschap is de boostfunctie die zorgt voor een snelle opwarming van je pannen. Bovendien is er de schuifregelaar waarmee je eenvoudig de gewenste temperatuur of stand selecteert. Met de flexibele kookzones kun je zowel met grote pannen als een braadslede koken. De overkookbeveiliging biedt een extra vorm van veiligheid tijdens het koken. Laten we deze kookplaat verder in detail bekijken.

Type en plaatsing: 90 centimeter breed met 5 kookzones

De ETNA KIF890ZT is een inbouwkookplaat die perfect past in moderne keukens. Met zijn breedte van 90 centimeter biedt het voldoende ruimte om meerdere pannen tegelijk te gebruiken. Bovendien beschikt de kookplaat over vijf kookzones, waardoor je gemakkelijk diverse gerechten tegelijkertijd kunt bereiden.

Aansluitingen: Geschikt voor diverse fasen

Deze kookplaat is standaard ingesteld op 2 fasen, maar dankzij het powermanagement systeem is het ook mogelijk om het apparaat aan te sluiten op 3 fasen of zelfs op 1 fase met een normale stekker. De elektrische aansluiting bevindt zich rechtsachter, en het apparaat is specifiek ontworpen voor een Perilex stekker (5-polig).

Kookzones: Flexibel en met boostfunctie

De ETNA KIF890ZT onderscheidt zich door zijn vijf kookzones, elk met 10 kookstanden. Daarnaast heeft het een boostfunctie waarmee je pannen razendsnel kunt opwarmen. Je hebt ook de vrijheid om de flexibele kookzones te gebruiken als één grote zone of als twee aparte zones, wat ideaal is voor koken met grotere pannen of braadsledes.

Veiligheidsfuncties: Van overkookbeveiliging tot kinderbeveiliging

Veiligheid staat centraal bij de ETNA KIF890ZT. Zo beschikt het over een overkookbeveiliging die de kookzones automatisch uitschakelt wanneer je pan overkookt. Andere veiligheidsfuncties zijn de veiligheidsuitschakeling, automatische uitschakeling bij overkoken, kinderbeveiliging, restwarmte-indicatie en oververhittingsbeveiliging.

Bereidingskwaliteit: Topklasse voor heerlijke gerechten

De bereidingskwaliteit van deze kookplaat wordt als topklasse beschouwd. Dit betekent dat je kunt rekenen op uitstekende prestaties en consistent heerlijke resultaten bij elk gerecht dat je bereidt.

Panherkenning: Slim en efficiënt koken

De ETNA KIF890ZT beschikt over zowel panherkenning als pangrootteherkenning. Dit zorgt voor een meer energie-efficiënte kookervaring, omdat de kookplaat alleen de zone verwarmt waar de pan zich bevindt en zich aanpast aan de grootte van de pan.

Gebruiksgemak: Diverse handige functies

Deze inductiekookplaat biedt een scala aan functies die het koken gemakkelijker en plezieriger maken. Zo heeft het een boostfunctie, braadzone, warmhoudfunctie, display en timer. Hoewel het geen braadsensor heeft, zijn de overige functies zeer nuttig en dragen ze bij aan een naadloze kookervaring.

Bedieningsmogelijkheden: Intuïtieve schuifregelaar en meer

Met de schuifregelaar van de ETNA KIF890ZT kun je eenvoudig de gewenste temperatuur of stand selecteren. Bovendien beschikt het over een 'Alles uit-knop' en een aan/uit-indicator, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak en de veiligheid.