Inductiekookplaat-info.nl

BK Profiline Pannenset 7-delig

Bekijk de goedkoopste BK Profiline Pannenset 7-delig

De BK Profiline Pannenset 7-delig is te koop bij

Review
BK Profiline Pannenset 7-delig

Review: BK Profiline Pannenset 7-delig

Een complete pannenset voor inductie

Met de BK Profiline Pannenset 7-delig haal je een complete pannenset in huis. Deze set bestaat uit 3 kookpannen, 1 soeppan, 1 steelpan, 1 hapjespan en 1 koekenpan. Hiermee heb je voor elke kookbehoefte de juiste pan bij de hand.

Snel en gelijkmatig verwarmen

De pannen in deze set hebben een sterke bodem met meerdere lagen, waardoor de warmte snel en gelijkmatig wordt verspreid. Dit zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig gaar worden en voorkomt hotspots in de pan.

Duurzaam en stootbestendig

De BK Profiline pannen zijn gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en stootbestendigheid. Je kunt de pannen dus zonder zorgen gebruiken en ze zijn bestand tegen een stootje.

Veilig en handig in gebruik

De pannen zijn voorzien van stevige gelaste handgrepen, waardoor je ze veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Daarnaast zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen ze ook in de oven tot 230 graden Celsius worden gebruikt.

Makkelijk schoon te maken

Om de pannen een langere levensduur te geven, is het aan te raden om ze met de hand schoon te maken. Gelukkig zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, dus als je een keer minder tijd hebt, kun je ze ook in de vaatwasser reinigen.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De BK Profiline pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor iedere keuken.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Profiline Pannenset 7-delig wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pannen van goede kwaliteit zijn, maar mogelijk niet de allerhoogste kwaliteit hebben. Desondanks zijn ze duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.