Inductiekookplaat-info.nl

ETNA KIF880ZT

Bekijk de goedkoopste ETNA KIF880ZT

De ETNA KIF880ZT is te koop bij

Review
ETNA KIF880ZT

ETNA KIF880ZT Review

De ETNA KIF880ZT is een stijlvolle inductiekookplaat die het toppunt van innovatie en functionaliteit vertegenwoordigt. Met een breedte van 80 centimeter en een strak zwart glazen oppervlak, is deze kookplaat een echte blikvanger in elke keuken. De kookplaat is uitgerust met vijf kookzones, elk met 10 kookstanden, en wordt aangevuld met een reeks geavanceerde functies die het koken tot een fluitje van een cent maken.

Stijlvol en functioneel design

De ETNA KIF880ZT onderscheidt zich met zijn zwart glazen oppervlak en strakke vormgeving. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk; de functionaliteit is even indrukwekkend. Met de Place & Slide functie herkent de kookplaat waar je een pan plaatst, waardoor de bediening intuïtiever wordt.

Verschillende aansluitmogelijkheden

De ETNA KIF880ZT is zeer flexibel als het gaat om de elektrische aansluiting. Standaard is de kookplaat ingesteld op 2 fasen, maar dankzij het powermanagement systeem kun je deze ook aansluiten op 1 of 3 fasen. De locatie van de elektrische aansluiting bevindt zich rechtsachter, en hij is geschikt voor een Perilex stekker, wat zorgt voor een veilige en stabiele stroomvoorziening.

Flexibele kookzones voor elke kooktaak

Deze kookplaat biedt maar liefst vijf kookzones, elk met 10 kookstanden. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om flexibele kookzones aan elkaar te koppelen, ideaal voor grotere pannen of speciale kookgerei zoals een grillplaat of braadslede.

Veiligheid voorop

De ETNA KIF880ZT heeft diverse veiligheidsfuncties. Van een veiligheidsuitschakeling en kinderbeveiliging tot automatisch uitschakelen bij overkoken, deze kookplaat zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt koken. De restwarmte-indicatie en oververhittingsbeveiliging zijn extra functies die bijdragen aan een veilige kookervaring.

Topklasse bereidingskwaliteit

Met de ETNA KIF880ZT ben je verzekerd van een topklasse bereidingskwaliteit. Of je nu wilt sudderen, bakken of grillen, deze kookplaat levert altijd optimale resultaten.

Geavanceerde panherkenning

Deze inductiekookplaat is uitgerust met een panherkenningssysteem. Dit betekent dat hij niet alleen herkent wanneer er een pan op staat, maar ook de grootte van de pan detecteert. Dit zorgt voor een efficiënte energieoverdracht en helpt energieverspilling te voorkomen.

Extra functies voor optimaal gebruiksgemak

De ETNA KIF880ZT zit boordevol extra functies die het koken nog gemakkelijker maken. Denk aan de boostfunctie voor snel verhitten, een warmhoudfunctie en een handige timer die niet alleen bijhoudt hoelang een zone aan staat, maar ook als kookwekker gebruikt kan worden. Het display maakt de bediening overzichtelijk en intuïtief.

Intuïtieve schuifregelaarbediening

De bediening van de ETNA KIF880ZT is kinderspel dankzij de schuifregelaar. Hiermee kies je eenvoudig de gewenste temperatuur of stand. En met de alles uit-knop schakel je in één keer alle zones uit, terwijl de aan/uit-indicator laat zien of de kookplaat nog in werking is.

Zonder twijfel is de ETNA KIF880ZT een indrukwekkende inductiekookplaat die esthetiek, functionaliteit en veiligheid combineert. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige bouwkwaliteit is het een waardevolle toevoeging aan elke keuken.