Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood is te koop bij

Review
Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood

Review: Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood

Perfect voor gezinnen en vrienden

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Oranje-rood is ideaal voor het bereiden van gerechten voor ongeveer 5 personen. Of je nu een gezin hebt of graag met een stel vrienden eet, deze pan biedt voldoende ruimte.

Gelijkmatige warmteverdeling

De pan is gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een gelijkmatige opbouw en verdeling van de warmte. Hierdoor is de pan uitermate geschikt voor stoofgerechten. Je kunt bijvoorbeeld heerlijke hachee of een verse pastasaus bereiden.

Duurzaamheid

Gietijzer is een zeer duurzaam materiaal. Als je de pan goed onderhoudt, kan deze jarenlang meegaan, misschien zelfs generaties lang. Dit maakt de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan een goede investering.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kun je de pan ook veilig gebruiken in de oven, ongeacht de temperatuur. Dit maakt de pan zeer veelzijdig in gebruik.

Druipringen in de deksel

De deksel van de pan is voorzien van druipringen. Deze zorgen ervoor dat het kookvocht gelijkmatig over het gerecht wordt verdeeld. Hierdoor blijft het vlees lekker mals en gaart het gelijkmatig.

Materiaal en specificaties

De pan is gemaakt van gietijzer, inclusief het handvat. Helaas is er geen informatie beschikbaar over het materiaal van de baklaag en het type baklaag. Wel is de pan PFAS-vrij en vaatwasmachinebestendig. Let op: de greep kan warm worden tijdens het koken, dus gebruik een ovenwant. De pan heeft geen literaanduiding, maar is geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan behoort tot de topklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze pan is daar geen uitzondering op.